Opskrift fra Spis Bedre 3/2017
Fiskepie
- 1 løg
 - 2 porrer
 - 1/2 broccoli
 - 75 g. smør til stegning
 - 250 g. torsk
 - 100 g. rejer i lage
 - 1 spsk. hvedemel
 - 1/2 bdnt. persille
 - 200 g. creme fraiche 9%
 - 1 tsk. dijonsennep
 - 1 dl. vand
 - Salt og friskkværnet peber
 
Persilletopping
- 1/2 bdnt. persille
 - 75 g. grov rasp (jeg brugte pankorasp)
 - 25 g. smør
 - Salt og friskkværnet peber
 
Pil og hak løget fint. Rens porrer og skær dem i tynde skiver. Skyl broccoli og skær den i små buketter. 
Smelt smørret i en gryde, og steg løg, porrer og broccoli i 2-3 minutter.
Skær torskekødet i tern, og bland det med afdryppede rejer, mel, salt og peber i en skål. Hæld fiskeblandingen op i gryden til grøntsagerne, og steg videre i 1 minut.
Skyl og hak persillen fint. Vend persille, creme fraiche, sennep og vand i grøntsags-fiske-blandingen. Steg i 2-3 minutter under omrøring. Krydr med salt og peber.
Fordel grøntsags-fiske-blandingen i et smurt ovnfast fad.
Persilletopping:
Tænd ovnen på 200 grader. Skyl og hak persillen fint, og bland den med rasp, salt og peber. Drys blandingen over retten, og fordel smør i tern på toppen. 
Sæt fadet i ovnen i ca. 15-20 minutter, til overfladen er gylden og retten er gennembagt.