Opskrift (2 pers.)
1 tunsteak
1 porre
250 g. grønne courgetter
10 g. smør
1 fed hvidløg
2 dl. perlebyg
1 1/2 dl. hvidvin
4 1/2 dl. bouillon
3 tsk. grøn pesto
Salt
Peber
Revet parmasan
Hak porre og hvidløg, og sauter det i en tykbundet gryde i smørret. Kom perlebyg ved, og når de efter ca. et minut er vendt i smørret, kommes vinen ved og koges næsten væk. Så tilsættes ca. 1 dl. bouillon ad gangen til det hele er absorberet i perlebygkernerne. De skal være bløde med bid, og konsistensen som grød. Du kan tilsætte mere eller mindre bouillon efter behov. Der slukkes, og det vendes med pesto. Courgetter skæres i stave og dampes og blandes med "byg"ottoen. Steg tunsteaken på en varm pande i en smule olie. Den skal cirka have et minut på hver side. Skær steaken i skiver, så der er til to personer. Anret "byg"ottoen på en tallerken med revet parmasan og tunsteak.