|
Lækre hjemmelavede "kyllingenuggets" :-) |
Opskrift (2 pers.)
2 kyllingebrystfiletter
Panko-rasp
Mel
1/2 ltr. olie til dybstegning
1 æg
Wraps
Spidskål
Avokado
Gulerødder
Tomater
Sur/sød sauce
Creme fraiche
Skær kyllingebrystfiletterne i små stykker. Vend dem først i mel, derefter i et sammenpisket æg og til sidst i panko-raspen. Varm olien op i en gryde. Tjek om olie er varm - den bruser op omkring en grydeske eller lignende, hvis du kommer det derned. Steg lidt af kyllingestykkerne af gangen. De skal steges til de er gyldne - cirka 2-3 minutter. Tjek om de er gennemstegte inden du fortsætter med næste portion. Drys med salt lige så snart de tages op af gryden.
Server kyllingen med lune wraps, spidskål, avokado, gulerødder, tomater, sur/sød sauce og creme fraiche.