Kyllingelasagne serveret med gulerodssalat |
500 g. hakket kyllingekød (eller små stykker kyllingebrystfilet)
2 mellemstore løg
2 fed hvidløg
1 chili
1 squash
1 aubergine
1 mornaysauce (helst 5 %)
2 dåser hakkede tomater
1 brik ekstra lagret cheddarost
1 pakke fuldkornslasagneplader
Olivenolie
Desuden tilsatte jeg lidt broccoli, da jeg havde noget i køleskabet.
Snit de to løg og chili og brun det i en gryde tilsat olivenolie. Tilsæt kyllingekødet. Når kyllingekødet er færdigstegt sammen med løg og chili, tilsættes de to dåser hakkede tomater og der skrues ned på halv varme. Herefter tilsættes aubergine og squash (skåret i tern) og mornaysaucen. De to fed hvidløg presses i gryden og salt og peber tilsættes med nænsom hånd. Gryden står og simrer på halv varme i ca. 10 min. Imens tændes ovnen på 215 grader. Lasagnen lægges sammen i et stort ildfast fad (der skal være plads til 3-4 lag). Der lægges et lille lag af den færdige sovs i bunden, herefter plader, fyld. plader, fyld - slut af med fyld. Cheddarosten rives over lasagnen, hvorefter den sættes i ovnen i ca. 20 min. Hold løbende øje med osten.