150 g. Pasta (gerne en med folder, så den kan få saucen med op)
1 kg. Blåmuslinger
2 fed Hvidløg
Olivenolie
1 dåse Cherrytomater
1 dl. Hvidvin
2 dl. Fiskebouillon
1 stk. Chili
Persille
1 kg. Blåmuslinger
2 fed Hvidløg
Olivenolie
1 dåse Cherrytomater
1 dl. Hvidvin
2 dl. Fiskebouillon
1 stk. Chili
Persille
Sæt pastaen over, og kog efter anvisning. Vask blåmuslingerne, og kassér dem, der ikke lukker tæt. Svits hvidløg i en gryde, og kom tomater, hvidvin, bouillon og chili heri. Lad det simre 5 minutter. Kom muslingerne heri, og lad dem simre, indtil de åbner sig.
De muslinger, der evt. ikke åbner sig, smider du ud sammen med hvidløg og chili. Afdryp pastaen, og vend i gryden. Servér straks med lidt persille drysset over.