Kanapeer med valnøddecreme og carpaccio |
Kanapeer med laks og artiskokcreme |
10 skiver toastbrød
1 pk. carpaccio
60 g. valnødder
1 fed hvidløg
4 spsk. fløde
Basilikum
Cherrytomater
Olie
Salt & peber
Udstik små runde skiver af toastbrødet (jeg brugte et snapseglas). Der kan godt blive to stykker af en skive toastbrød. Pensl brødet med olie og bag det i ovnen i ca. 5 min. ved 200 grader. Hold øje med brødene. De skal gerne blive flotte gyldne og sprøde.
Blend valnødder, hvidløg og fløde sammen til en creme. Smag til med salt og peber. Kom cremen på de små brød sammen med carpaccio (del skiverne i 2 eller 3 stykker). Pynt med basilikum og tomat.
Kanapeer med laks og artiskokcreme (ca. 20 stk.)
10 skiver toastbrød
5 skiver røget laks
1 glas artiskok-hvidløgscreme fra Princip
Cherrytomater
Dild (eller andet grønt til pynt)
Udstik små runde skiver af toastbrødet (jeg brugte et snapseglas). Der kan godt blive to stykker af en skive toastbrød. Pensl brødet med olie og bag det i ovnen i ca. 5 min. ved 200 grader. Hold øje med brødene. De skal gerne blive flotte gyldne og sprøde.
Fordel lakseskiverne (del skiverne i 4 stykker) på brødene. Dernæst artiskokcremen. Pynt til sidst med tomat og dild.