Opskrift (4 pers.)
500 g. rødspættefiletter (eller anden lys fisk. Pengasius, torsk eller hellefisk)
300 g. spinat
200 g. hytteost
2 æg
1 ds. hakkede tomater
1 ds. tomatpuré
Fuldkornslasagneplader
Basilikum
Parmasanost
Salt & peber
Damp spinaten og pres den fri for væde. Vend den sammen med hytteost og salt og peber.
Damp fisken og bland den derefter med æggene og lidt salt og peber.
Lav en tomatsauce af hakkede tomater, tomatpuré, lidt hakket frisk basilikum og smag til med salt og peber. Forkog lasagnepladerne og tag dem op på en tallerken.
Saml lasagnen ved at skiftene mellem de forskellige lag. Start med spinat/hytteost. Slut af med tomatsauce. Riv parmasanosten over lasagnen og bag den i ca. 30-35 min. ved 200 grader.
Til lasagnen serverede jeg en salat bestående af frisk spinat, filetter af en appelsin, ananas og feta |