onsdag den 27. juli 2011

Cand.merc.gourmet

... kalder vi madklubben, hvor nogle piger fra studiet af og til mødes og laver mad sammen. Vi mødtes i mandags og denne gang blev der lavet mad med en masse lækre og friske grøntsager fra Naturbruget Vasen.
Minibruchetta med carpaccio og valnøddecreme. Opskriften kommer senere.
Lækkert brød (også fra Vasen) med kartoffel, olie, krydderurter, hvidløg og lidt parmasanost


Laks med pesto på en bund af lynstegte grøntsager (gule rødbeder, squash, gulerødder i forskellige farver)
Nye danske aspargeskartofler
Blomkålssalat med grønt og hvidt blomkål, kapers og ristede pinjekerner. Dressing af olie, purløg, basilikum, persille og citron

Dertil en flaske dejlig kold hvidvin
Store og flotte hindbær fra Vasen
Pavlova med vaniljeflødeskum og hindbær. Opskriften kommer senere


Kaffe og Baileys til desserten