Man bliver bare aldrig for gammel til en figenstang fra Castus. Den passer perfekt til sportstasken eller til bilen, når man lige har brug for et sundt mellemmåltid.
Vi har en opskrift på hjemmelavet figenstænger, som vi skal lave en dag ved lejlighed.
300 g tørrede figner
100 g dadler
50 g hasselnødder
100 g dadler
50 g hasselnødder
50 g mandler
1 stang vanilje
2 spsk. kokosmel
Bland dadler, tørrede figner, hasselnødder, mandler og vanillekorn i en blender til det har en ensartet konsistens uden klumper.
Form massen til 24 stænger og vend dem i kokossen.
Vend stængerne i kokosmelet og opbevar stængerne i en tætsluttende dåse.
1 stang vanilje
2 spsk. kokosmel
Bland dadler, tørrede figner, hasselnødder, mandler og vanillekorn i en blender til det har en ensartet konsistens uden klumper.
Form massen til 24 stænger og vend dem i kokossen.
Vend stængerne i kokosmelet og opbevar stængerne i en tætsluttende dåse.